När man är mitt i en flytt är det mycket att tänka på. Allt som ska klaffa. Vi hjälper gärna till med att ta hand om flyttstädningen. Vi ger garanti på arbetet.

Flyttstädning

Örgryte Städ erbjuder flyttstäd till fast pris och garanterat resultat. Om hyresvärden eller köpare inte godkänner städningen, åtgärdar vi anmärkningarna. Allt för att du som kund ska kunna ägna dig åt din flytt. Städning av biytor som balkong, vinds-, källarförråd, garage, tvättstuga eller liknande enligt överenskommelse.
Vid flyttstädning ska bostaden vara tömd på möbler och liknande.
Vilkor för flyttstädning finner ni här och vår checklista här.

 

Från normal flyttstäd undantas följande:

  • Våttorkning av målade eller tapetserade väggar & tak.
  • Röksanering. Om du har rökt inomhus och måste återställa det ber vi att få offerera detta separat. Kontakta oss för pris.
  • Utvändig fönsterputs där stege eller lift måste.

Extra debitering

OBS, vid takhöjd över 250 cm utgår extra debitering med 10 procent. För arbete utanför ordinarie arbetstid 0600-1800 utgår debitering för Ob-ersättning 25 procent, vardagar kl 18-06, samt fredag 18 till måndag 06.

Funderar ni också på hjälp med flytten? Vår samarbetspartner Nordiska Flyttkompaniet kan svara på alla din frågor. Börja gärna med ett besök på deras hemsida nordiskaflyttkompaniet.se. När du kontaktar dem hänvisa till oss för bästa möjliga paketlösning.