Fönsterputsning

Att tvätta fönster kan vara både svårt och roligt. Med rätt teknik och redskap ser vi till att ni får strålande rena fönster. Vi kan anlitas av både företag samt privatpersoner och vi putsar alla fönster – från fönster i villor och lägenheter till skyltfönster.

tvättar ett fönster


Fönstertvätt

Fönstertvätt innebär en utvändig tvätt för dig som bor i radhus eller villa. Vi kan tvätta fönstren upp till andra våningen och/eller en höjd av ca 5 meter. Vi behöver kunna stå en liten bit från husväggen, ca 1,5-2 meter för att kunna göra ett ordentligt arbete. Fönsterputsning kan utföras utan att ni är närvarande. Är ni minst tre hushåll i samma område ger vi er gärna en offert.

Villa kostar 700 kr efter skattereduktion.

Radhus (ej fristående) kostar 550 kr efter skattereduktion.

Fönsterputs

Vi utför även fönsterputsning inomhus. Våra fönsterputsare är vana att arbeta i andras hem och vi kan självfallet även ordna hemstädning eller städning av lokalerna samtidigt vid behov. Priserna för fönsterputsning beror på hur stor bostad eller lokal ni har. Kontakta oss för beställning eller mer information. Priser är efter preliminär skattereduktion.